N-VA Boechout-Vremde kiest voor vrouwen en Vremde - Snyders trekt de lijst

Op 23 mei 2018

Afgelopen donderdag op 17 mei, keurden de talrijk opgekomen leden van N-VA Boechout-Vremde de voorgelegde lijst unaniem goed in zaal Vooruit.

De huidige fractieleider van N-VA Boechout-Vremde, Sven Snyders, zal in oktober de lijst trekken. Samen met de huidige gemeenteraadsleden van de N-VA fractie, vormt hij de top 5. In de komende weken zal ook de rest van de lijst bekendgemaakt worden.

"Wij hebben geprobeerd om op een constructieve manier oppositie te voeren in Boechout en Vremde", aldus lijsttrekker Sven Snyders. "We stellen echter vast dat er dringend nood is aan verandering in Boechout en Vremde. De financiën swingen de pan uit, het bouwen neemt alleen maar toe en de mobiliteit dreigt ons te gaan verstikken."

N-VA Boechout-Vremde kiest resoluut voor verandering. We willen ons dorp terug. ‘Onze huidige burgemeester is eigenlijk meer een bouwmeester. Hij heeft van ons dorp een stad gemaakt en dat willen wij stoppen.’ gaat Snyders verder

De top 5 voor N-VA Boechout-Vremde ziet er als volgt uit:

1) Sven Snyders
2) Christel Naenen
3) Annelies Veron
4) Peter Van Hoof
5) Erik Philibert

Alle 5 gemeenteraadsleden stellen zich terug verkiesbaar en willen samen met de lijst verder aan het N-VA-project werken in Boechout-Vremde. De afdeling kiest op plaats 2 en 3 duidelijk voor sterke vrouwen. Vrouwen van Vremde en Boechout. Christel is een geboren en getogen Vremdese.

 

PERSINFO:

Sven Snyders

LIJSTREKKER                  

Fractieleider N-VA Gemeenteraad Boechout-Vremde

Afdelingsvoorzitter N-VA Boechout-Vremde

0468/110.499.

Sven.snyders [at] n-va.be

 

(Foto: Jonas Evrard)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is